Tribal Fusion -vatsatanssi ja nykytanssi 3.3-7.4

Tribal Fusion -vatsatanssin tekniikka pohjautuu itämaiseen tanssiin ja American Tribal Style® -tanssityyliin. Se on kehitetty Kaliforniassa 1990-luvun loppupuolella ja on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Tribal Fusion -vatsatanssi ottaa vaikutteita monista muista tanssityyleistä, kuten hip hopista, nykytanssista ja flamencosta.

Amanda Nousiainen on aloittanut tanssimisen jo lapsena showtanssin ja itämaisen tanssin parissa. Vuosien kuluessa tanssista tuli yhä tärkeämpää ja isompi osa elämää, nykyään sitä voi kutsua elämäntyyliksi. Löydettyään Tribal Fusion -vatsatanssin, jonka ideana on miksata erilaisia tanssityylejä itämaisen tanssin liikekieleen, Amanda alkoi opiskella myös muita tanssityylejä. Hänellä on kokemusta mm. nykytanssista, baletista, jazzista ja hip hopista. Nykytanssista on tullut Amandalle toinen hyvin tärkeä ja omalta tuntuva tanssilaji vatsatanssin rinnalle.

Amanda on opettanut tanssia vuodesta 2011 asti ja opiskelee tällä hetkellä tanssipedagogiikkaa Tampereen kesäyliopistossa. Opetuksessaan Amanda painottaa oikeaoppiseen tekniikkaan tanssin iloa unohtamatta. Tunneillaan hän pyrkii opettamaan monipuolisia, dynaamisia ja sopivan haastavia tanssiharjoituksia ja -sarjoja. Opettajana Amanda on kannustava, tarkka ja humoristinen.

Share