Assi

Assi Aalto

Assi on sisarensa Emmin kanssa toinen Tanssistudio All-Starin perustajista. Erityisesti lyrical jazz ja lyrical hip hop ovat hänen ominta tyyliään. Koulutukseltaan Assi on ensihoitaja. Valmistumisensa jälkeiset vuodet ennen tanssistudion perustamista hän työskenteli lasten parissa Tyksinmäellä.

Tanssinopettajana Assi on uskomattoman energinen, lempeä, mutta määrätietoinen, luova ja ideoissaan mielenkiintoinen. Hän näkee tanssiliikkeitä kaikkialla ympärillään, saa inspiraatioita aikaan ja paikkaan katsomatta, kehittää uusia koreografioita unissaankin. Assin sarjat yllättävät ja ilahduttavat oivaltavuudellaan ja omaleimaisuudellaan. Hänen tunneillaan aito innostus tanssiin tarttuu.

Assi on harrastanut joukkuevoimistelua pikkutytöstä teini-ikäiseksi. Tanssi tuli nopeasti rinnalle erityisesti baletin, hip hopin ja jazzin muodossa ja muuttui sitten rakkaimmaksi ja aikaavievimmäksi harrastukseksi, tanssistudio kuin toiseksi kodiksi. Assi toimi apuopettajana tanssi- ja voimistelutunneilla jo alakouluikäisenä. Lukion alkaessa hän perusti ensimmäiset omat tanssiharrasteryhmänsä ja kokosi valmennettavan tanssijoukkueen, jonka kanssa harjoiteltiin useita kertoja viikossa ja kierrettiin kilpailuja. Myöhemmin Assin valmennuskokemus on täydentynyt kehitysvammaisten rytmisen voimistelun valmentajana toimiessa. Vuosien varrella Assi on saanut opetusta useissa turkulaisissa tanssikouluissa ja kurssittautunut aktiivisesti.  Tanssiin liittyvänä unelmana Assilla on ollut tanssistudion perustamisen lisäksi kokonaisen tanssishow’n ideoiminen, koreografioiminen ja toteuttaminen. Tämän unelman hän jo toteutti, hyvällä menestyksellä – kahdesti. Nyt on oman tanssistudion aika…  tervetuloa mukaan!

Emmi

Emmi Aalto

Emmi on sisarensa Assin kanssa toinen Tanssistudio All-Starin perustajista. Emmi on kouluttautunut fysioterapeutiksi ja on muutoinkin perehtynyt monipuolisesti ihmiskehon hyvinvoinnin edistämiseen. Hän hyödyntää ammatillista osaamistaan erityisesti kehonhuoltotunneillaan. Kehonhuollon lisäksi hip hop
-tuntien vetäminen on Emmille sydämenasia.

Tanssinopettajana Emmi on pirteä ja pippurinen; tanssijan aika ei tule pitkäksi kun Emmi on puikoissa. Emmillä on esteettistä silmää, hänen koreografiansa ovat tyylikkäitä ja yksityiskohdat tarkkaan harkittuja. Emmin tunneilla tehdään tosissaan mutta hyvällä huumorilla. Sisarensa tavoin Emmi seuraa alaa ja pysyttelee ajan hermoilla, mikä on nähtävissä kummankin valitsemissa musiikeissa ja liikekielessä.

Emmi on liikunnallisen perheen kuopus, joka on päässyt mukaan voimistelu- ja tanssitunneille aivan pikkutytöstä asti. Myös Emmi on nuoresta pitäen ollut mukana ohjaamassa ja valmentamassa eri-ikäisiä voimistelijoita ja tanssijoita sekä valmentanut aikuisiällä lisäksi erityisryhmää. Assin kanssa hyvin samankaltaisesta harraste- sekä ohjaus- ja valmennustyöhistoriasta (ks. tarkemmin Assista kertova esittelyteksti) huolimatta Emmillä on tanssiin omanlaisensa persoonallinen ote, erityisosaaminen ja kiinnostuksenkohteet.


Julia

Julia Roivanen

Julialla on pitkä tausta taiteellisen urheilun parista. Jo pienenä tyttönä taitoluistelu ja joukkuevoimistelu iskivät sydämeen. Näiden lajien kanssa tanssi kulki rakkaana oheisharjoitteluna pitkin vuosia, rakkaimpana muistona ”joraaminen” tanssistudio All-Starin perustajien rinnalla.

Varhaisnuoruudessa taitoluistelusta tuli hänen päälajinsa ja jäähallista toinen koti. Julian osaaminen on aina painottunut taiteellisuuteen ja tulkintaan ja juuri tämän vuoksi kilpailu-uran loputtua veri veti maailmalle esiintymään. Julia esiintyi maailmankuulussa Disney On Ice jääshowssa parin vuoden ajan kiertäen Eurooppaa, Pohjois-Amerikkaa ja Japania.

Kiertue-elämän jälkeen Julia on opiskellut itsensä fysioterapeutiksi ja toimii tällä hetkellä neurologisen kuntoutuksen parissa. Valmennus-, ohjaus- ja koreografia kokemusta on kertynyt sekä taitoluistelun, joukkuevoimistelun sekä erityisryhmän rytmisen voimistelun parista. Viimeisimmät vuodet Julia on saanut nauttia täydellä teholla tanssin tuomasta ilosta, pääosin lyricalin ja show-tanssin parissa. Kaikenlaisia tanssilajeja on kuitenkin tullut kokeiltua, sillä myös uusi ja tuntematon luo hänelle mielenkiintoista haastetta. Julia pitää tanssia tunteiden tulkkina ja siksi ilmaisu on hänelle tärkeää. Jokainen ilmaisee omalla tavallaan, erilaisuus on rikkaus. Julian luonteenpiirteistä elämänilo, kunnianhimoisuus ja salainen räväkkyys näkyvät tunneilla. Koreografioista välittyy omaperäisyys ja halu luoda uutta. Julia seuraa mielenkiinnoilla erilaisia sanontoja ja yksi mieleenpainuvimmista liittyy tanssiin: ”Dance enables you to find and lose yourself at the same time”.Laura Kiiskilä

Laura on testannut elämänsä aikana monia urheiluharrastuksia aina aikidosta tennikseen, mutta kaikista harhapoluista huolimatta tanssi on palauttanut aina tämän tytön takaisin luokseen. Suurin osa tanssihistoriasta on kulunut jazzin parissa, mutta mukaan on mahtunut myös ripaus balettia, nykäriä ja tankotanssia. Tanssistudio All-Starin löydyttyä lajikirjo on kasvanut entisestään ja hän sanookin “Mitä enemmän eri lajeja kokeilee, sitä enemmän niitä haluaa lisää – nälkä kasvaa syödessä.”

Peruskoulutukseltaan Laura on luokanopettaja, mutta ohjaa opetustyön ohessa myös ryhmäliikuntaa. Molemmat työt ovat hänelle yhtä rakkaita ja hän kokeekin, että molemmat tukevat myös tanssin opettamista. Opettajana hän ei pelkää liata käsiään ja pyrkii olemaan kaikessa 100% mukana. Koreografiat syntyvät useimmin fiiliksen kautta ja niissä vaihtelevat pehmeys ja voima. Vaikka pehmeät linjat ja liikkeen sulavuus sykähdyttävät naista, välillä on kiva, vaan antaa mennä ja painella veren maku suussa oman mukavuusalueen ulkopuolella. Tavoitteena hänellä on, että jokainen viihtyisi tunneilla, saisi onnistumisen elämyksiä ja löytäisi itsestään uusia puolia. Vaikka meno voi välillä olla hikistä, Lauran tunneilla ei tarvitse (eikä kannata) ottaa itseään liian vakavasti. Usein myös koreografiat on tehty pilke silmäkulmassa.

Laura K

 

 
JattaJatta Palmunen

Jatta on aloittanut tanssin päiväkoti-ikäisenä lasten tanssitunnilla, kunnes pian siirtyi joukkuevoimistelun pariin. Joukkuevoimistelusta ja joukkuekavereista tuli kuin toinen perhe ja matka kesti yli 10 vuotta. Joukkuevoimistelun ohella Jatta aloitti tanssin uudestaan ja näitä kahta harrastusta hän rakasti jo silloin koko sydämestään.

Viime keväänä Jatta pääsi ylioppilaaksi ja tällä hetkellä keskittyy valmentamiseen ja oman tanssimisensa kehittämiseen. Ohjausta,koreografiointia ja valmennusta on kertynyt erityisryhmän rytmisen voimistelijoiden kanssa sekä pitämällä tanssitunteja joukkuevoimistelijoille. Joukkuevoimistelu pysyy lähellä sydäntä olemalla tuomarina kisoissa. Nyt syksyllä hän liittyy mukaan Tanssistudio All-starin opettaja rivistöön, pitämällä nuorille show-tuntia sekä nuorten kisa/esiintyvää ryhmää yhdessä Assin ja Viktorian kanssa.

Jatta on ollut alusta asti mukana Tanssistudio All-starin tunneilla sekä All-Star Crew:ssa ja näin studio on muodostunut päivittäiseksi osaksi Jatan elämää. Tanssijana hän vaatii itseltään paljon ja on hyvin tarkka siinä mitä tekee. Tanssikirjo on hyvin laaja hopista aina lyyriseen ja Heels-tunnit on muodostunut viime vuosina yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi. Lisäksi hän on osallistunut monille workshopeille mm. Yanis Marshallin, Danielle Polancon, Sanaz Hassanin ja monien muiden lajien huippuosaajien tunneille vuosien varrella. Kaikkein eniten hän kuitenkin rakastaa voimakkaita naislaulajien biisejä, jossa saa ilmaista itseään koko kehon voimalla välittämättä mistään muusta.

Tunneillaan Jatta haluaa luoda kaikille positiivisen fiiliksen tanssista ja itsensä ylittämisestä. Energisillä tunneilla tanssitaan monipuolisia sarjoja, joissa jokainen saa loistaa omalla tekemisellään ja luovuudellaan. Lisäksi tunneilla hän haluaa keskittyä tekniikkaan sekä kehonhuoltoon. Jokaiselle tunnille Jatta pistää kaikkensa likoon ja toivookin, että tunneilta lähtiessään jokaisella olisi hymy korvissa!


Viktoria Radin

Viktorian rakkaus tanssia kohtaan alkoi pienenä Barbie-elokuvia katsellen; satubaletista balettiin ja sen jälkeen tuli mukaan myös jazz, show ja hiphop. Vuosien varrella on kertynyt myös muutamia kunniakirjoja, sekä stipendejä. Yläkoulussa tanssi vaihtui joukkuevoimisteluun, mikä toi myös mukanaan kisakokemusta ja ulkomaanmatkoja.

Viimeistä lukio vuotta käyvä Viktoria odottaa innolla jatkokoulutusta, sillä hän haluaa lähteä unelmiensa perään ja kouluttautua tanssi/liikunta-alalla. Intohimo tanssia ja opettamista kohtaan on kasvanut vuosien varrella. Jo ihan pienestä asti Viktoria on tehnyt omia koreografioita koulussa kavereilleen ja erilaisiin juhliin. Sen takia myös valmentaminen ja opettaminen on niin lähellä sydäntä.

Pysyäkseen mukana tanssin saralla sekä kehittääkseen itseään, Viktoria on käynyt lukuisilla huipputanssioiden workshopeilla, kuten Yanis Marshallin ja Danielle Polancon. 2017 kesällä Viktoria osallistui myös Euroopan suurimmalle tanssileirille, jossa hän pääsi mm. Mari ja Keone Madridin, Jake Kodishin, Willdabeastin, Ian Eastwoodin sekä monien muiden tunneille.

Viktoria pitää nuorille Attitude-tuntia, sekä ohjaa nuorten kisa/esiintyvää ryhmää yhdessä Jatan ja Assin kanssa. Hänestä tärkeää on, että nuorille rakentuu hyvä perustekniikan pohja ja rohkeus ilmaista itseään. Tunneilla panostetaan jokaisen henkilökohtaiseen kehitykseen, sekä myös hauskanpitoon tanssin kautta.
Lotta Lähteenmäki

Lotta on turkulainen tanssinopettaja, tanssija ja jooganohjaaja. Lotta tutustui ensimmäistä kertaa joogaan opiskellessaan tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulussa ja on siitä lähtien harjoittanut ja opiskellut joogaa monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. RYT200 Joogaohjaajaksi hän valmistui vuonna 2013 ja on opiskellut lisäksi mm. YinYogaa, Embodied Yin & YangYogaa, AerialYogaa sekä Raskausjoogaa. Lempeässä ohjauksessaan Lotta painottaa oman kehon kuuntelua, sekä kehon ja mielen kokonaisvaltaista tarkastelua. Tunneille hän haluaa luoda rennon ilmapiirin, jonne on mukava saapua arjen keskellä.

Share