Kausi alkaa 14.1.2019

11-17.2 (vko 7) Ystävänpväviikko. Tuo kaveri ilmaiseksi tanssimaan!
18-24.2 (vko 8) Talvilomaviikko – ei tunteja
21.-22.4 Pääsiäinen – ei tunteja
30.4-1.5 Vappu – ei tunteja
12.5 Äitienpvä – ei tunteja
24.5.2019 perjantaina kevätnäytös, Sigyn Sali
Kesäleiri viikko 10-16.6 (vko 24)

 

 

Tuntikuvaukset

(Ma) erityisryhmän tanssitunti: Tunti on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten jollain tavalla liikuntarajoitteisille. Tunnilla pidetään hauskaa helppojen tanssisarjojen kanssa ja irrotellaan hyvän musiikin parissa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

(Ma) Naiset 30+: Tunnille ovat tervetulleita kaikki, jotka joskus ovat hiukankin päässeet tanssin tai voimistelun makuun ja tietävät tanssin alkeita, vaikka kroppa ei niitä olisi hetkeen tehnytkään. Tunnilla emme tee lattiasarjoja, emmekä jalkakorvaanpiruetteja, vaan nautimme tanssisarjoista “aikuiseen tapaan”. Tuntiin kuuluu myös kevyttä lihaskuntoharjoitusta sekä kehonhuoltoa tukien itse tanssia.

(Ma) Show dance yli 18v: Tunti on tanssinhurmaa aikuisempaan tapaan. Tunnilla irrotellaan ja tanssitaan show-tyyliin. Tunti sopii vähemmänkin tanssineille, mutta aivan tanssinalkeita ei tunnilla käydä läpi. Koe broadway sisälläsi ja lähde mukaan.

(Ma) Your moment: Keho kaipaa huoltoa ja venyttelyn avulla saamme kehomme auki tanssille. Tunti lisää liikkuvuutta ja huoltaa kehoa pehmeästi. Rentoudu  ja venytä itsesi virkeäksi tulevaa viikkoa varten. Soveltuu vasta-alkajasta enemmän treenanneelle. Tunti on hetki vain sinua varten!

(Ti) Koreografia tunti:

(Ti) Vaihtuva Tunti: Näille tunneille voit tulla milloin vain. Jokainen tunti on oma kertaluontoinen settinsä, ja sopii mainiosti myös tuntien korvaamiseen. Myös opettajat saattavat vaihtua. Tule mukaan, milloin vain!

1. tiistai – Commercial (4.9, 2.10, 30.10, 27.11)

2. tiistai – Tanssin tekniikka  (11.9, 9.10, 6.11, 4.12)

3. tiistai – Voguing  (18.9, 16.10, 13.11)

4. tiistai – Jumps & Turns (25.9, 23.10, 20.11)

(Ti) Attitude nuoret: Rento tanssitunti nuorille, jossa tanssityylit vaihtelevat. Tunnilla käytetään myös paljon yhteistyötä hyväksi kaikessa tekemisessä. Ihastut varmasti!

(Ti) All-Star Attitude: Rento All-Starin vakkari tanssitunti, jossa tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Anna musiikin viedä tunnelmasta toiseen ja heittäydy mukaan tanssin vietäväksi. Tärkeintä on asenne!

(Ke) Broadway: Broadwayn tunnilla pääsee kosketuksiin tanssiin, jossa liioittelu ei ole ainoastaan sallittua vaan suotavaa! Koreografioissa sovelletaan broadwayn tyylilajin ominaisuuksia kuten tarinan kerrontaa ja omaperäisyyttä. Tervetuloa luomaan hahmoja liikkeiden tavoin lattiasta kattoon. Let the show begin!

(Ke) Lyrical dance 1v tanssineet: Tunti on täynnä tunnetta ja tanssisarjat ovat kauniita ja sielukkaita. Tunti on tarkoitettu jo enemmän tanssineille. Tule kokemaan tanssin kauneus ja musiikin virtaus sisälläsi.

(Ke) Flow Jooga: Flowjooga on lempeän dynaamista joogaa, jossa liike ja hengitys yhdistyvät sulavasti virtaavaksi harjoitukseksi. Tunneilla on usein teema ja välillä saatetaan haastaa kehoa esimerkiksi harjoittelemalla käsitasapainoja tai ylösalaisia asentoja. Harjoitus alkaa usein alkukeskittymisellä, sekä hengitysharjoituksella. Harjoituksen lopussa teemme muutamaan pitkäkestoisen, rauhoittavan asanan, joilla takaamme hyvät yöunet. Tunti päättyy aina loppurentoutukseen. Flowjooga sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita.

(To) Heels:

(To) Lyrical hip hop 1v tanssineet: Tunti on hip hopin piirteitä sisältävä tunti, jossa liike lähtee tunteesta. Tanssisarjoja tehdään tunnilla muutama, joista yksi on lyrical hoppia, ja muut vaihtelevasti hip hopin eri tyylejä mukaillen. Lisäksi tuntiin kuuluu lihasvoimaharjoitteet, liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation parantaminen.

(To) Miehet: Oletko harkinnut aloittavasi jonkun urheiluharrastuksen, mutta et oikein löydä sopivaa paikkaa ja kynnys on iso. Nyt löytyi vastaus. Miesten tunnilla on hyvä meno ja hikikin lentää. Lihasvoimaharjoitteet, mutta myös liikkuvuuden parantaminen tai ylläpito sekä tasapainoharjoitteet kuuluvat tunnin sisältöön fysioterapeutin käsittelyssä. Tule antamaan oma panoksesi äijämenoon.

(To) Lihashuolto rullaillen: Kehonhuoltotunti lihaskalvoja muokkaavan rullan avulla. Välineenä uudenlainen hierontarulla ja harjoitusväline, jonka kehittynyt pintarakenne tarjoaa uudenlaisia hierontaelämyksiä. Rullan kanssa harjoittelu helpottaa lihaskireyttä, parantaa liikkuvuutta, nopeuttaa palautumista ja parantaa lihasten hapensaantia ja verenkiertoa.

(La) Nuorten kisaryhmä: suljettu tunti kisaryhmälle

(Su) Show dance nuoret: Tunti on menevä ja hauska tunti, jossa nuorten hittibiisit antavat rytmin liikkeelle. Tunnilla tanssitaan paljon ja tehdään sitä tukevia harjoitteita tanssintekniikan avulla (show, jazz, baletti). Tule rohkeasti kokeilemaan paikan päälle ja löydä itsesi tanssin mahtavasta maailmasta.

(Su) Jazz and show: Tunnilla yhdistyvät, vaihtelevat ja sekoittuvat show- ja jazz-tanssi. Koreografioiden lisäksi tunnilla tehdään lihaskuntoa, joten hikikarpalot ja hengästyminen on taattua. Ota mukaan juomapullo, treenitossut, reipasta mieltä ja pilke silmäkulmaan.

(Su) Hip hop: Ota mukaan kengät ja positiivinen mieli. Anna biitin viedä itsesi hip hopin makeaan maailmaan. Tunti soveltuu kaikenikäisille hip hopin harrastajille.

(Su) All-Star Crew Esiintyvä ryhmä: Suljettu tunti esiintyvälle ryhmälle.

 

 

Tanssistudio All-Star Oy pidättää oikeudet muutoksiin.[/text_output][/container][/vc_column][/vc_row]

Share