Lomat kevät 2018 (studio suljettu)

Kevään tunnit alkavat 15.1.2018

Talviloma 19.2-25.2.2018 (vko 8)

Pääsiäinen 1.4-2.4.2018 (su-ma)

Vappu 30.4-1.5.2018 (ma-ti)

Äitienpäivä 13.5.2018 (su)

Kesäloma alkaa 25.5.2018

 

Kevätnäytös 25.5.2018 pe Sigyn sali
Kesäleiri 11.6-17.6.2018 studiolla  

Tuntikuvaukset

(Ma) erityisryhmän tanssitunti: Tunti on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten jollain tavalla liikuntarajoitteisille. Tunnilla pidetään hauskaa helppojen tanssisarjojen kanssa ja irrotellaan hyvän musiikin parissa.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

(Ma) Naiset 30+: Tunnille ovat tervetulleita kaikki, jotka joskus ovat hiukankin päässeet tanssin tai voimistelun makuun ja tietävät tanssin alkeita, vaikka kroppa ei niitä olisi hetkeen tehnytkään. Tunnilla emme tee lattiasarjoja, emmekä jalkakorvaanpiruetteja, vaan nautimme tanssisarjoista “aikuiseen tapaan”. Tuntiin kuuluu myös kevyttä lihaskuntoharjoitusta sekä kehonhuoltoa tukien itse tanssia.

(Ma) Show dance yli 18v: Tunti on tanssinhurmaa aikuisempaan tapaan. Tunnilla irrotellaan ja tanssitaan show-tyyliin. Tunti sopii vähemmänkin tanssineille, mutta aivan tanssinalkeita ei tunnilla käydä läpi. Koe broadway sisälläsi ja lähde mukaan.

(Ma) Hathajooga: Hathajooga on rauhallista ja lempeän meditatiivista joogaa, joka sopii kaikille. Harjoitus rahoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta.

(Ti) Vauvaboogie: Uudenlainen tanssitunti, jossa vauvat pääsevät rytmin makuun joko mahassa tai sen ulkopuolella! Tervetulleita ovat kaikki odottavat äidit sekä synnyttäneet vauvojen (0-1,5v) kera. Tunnilla voi tanssia vauvan viihtyessä patjalla tai pitäen häntä sylissä. Tyyleinä pääasiassa lattarit, showtanssi ja hiphop.

(Ti) Vaihtuva Tunti: Näille tunneille voit tulla milloin vain. Jokainen tunti on oma kertaluontoinen settinsä, ja sopii mainiosti myös tuntien korvaamiseen. Myös opettajat saattavat vaihtua. Tule mukaan, milloin vain!

1. tiistai – Tanssin tekniikka (16.1, 13.2, 20.3, 17.4, 22.5)

2. tiistai – Street-latinos  (23.1, 27.2, 27.3, 24.4)

3. tiistai – Voguing & Heels (30.1, 6.3, 3.4, 8.5)

4. tiistai – Luova tanssi & Akrobatia (6.2, 13.3, 10.4, 15.5)

(Ti) Attitude nuoret: Rento tanssitunti nuorille, jossa tanssityylit vaihtelevat. Tunnilla käytetään myös paljon yhteistyötä hyväksi kaikessa tekemisessä. Ihastut varmasti!

(Ti) All-Star Attitude: Rento All-Starin vakkari tanssitunti, jossa tanssityylit vaihtelevat laidasta laitaan. Anna musiikin viedä tunnelmasta toiseen ja heittäydy mukaan tanssin vietäväksi. Tärkeintä on asenne!

(Ke) Broadway: Broadwayn tunnilla pääsee kosketuksiin tanssiin, jossa liioittelu ei ole ainoastaan sallittua vaan suotavaa! Koreografioissa sovelletaan broadwayn tyylilajin ominaisuuksia kuten tarinan kerrontaa ja omaperäisyyttä. Tervetuloa luomaan hahmoja liikkeiden tavoin lattiasta kattoon. Let the show begin!

(Ke) Lyrical dance 1v tanssineet: Tunti on täynnä tunnetta ja tanssisarjat ovat kauniita ja sielukkaita. Tunti on tarkoitettu jo enemmän tanssineille. Tule kokemaan tanssin kauneus ja musiikin virtaus sisälläsi.

(Ke) Your moment: Keho kaipaa huoltoa ja venyttelyn avulla saamme kehomme auki tanssille. Tunti lisää liikkuvuutta ja huoltaa kehoa pehmeästi. Rentoudu keskellä viikkoa ja venytä itsesi virkeäksi. Soveltuu vasta-alkajasta enemmän treenanneelle. Tunti on hetki vain sinua varten!

(To) Lyrical hip hop 1v tanssineet: Tunti on hip hopin piirteitä sisältävä tunti, jossa liike lähtee tunteesta. Tanssisarjoja tehdään tunnilla muutama, joista yksi on lyrical hoppia, ja muut vaihtelevasti hip hopin eri tyylejä mukaillen. Lisäksi tuntiin kuuluu lihasvoimaharjoitteet, liikkuvuuden, tasapainon ja koordinaation parantaminen.

(To) Miehet: Oletko harkinnut aloittavasi jonkun urheiluharrastuksen, mutta et oikein löydä sopivaa paikkaa ja kynnys on iso. Nyt löytyi vastaus. Miesten tunnilla on hyvä meno ja hikikin lentää. Lihasvoimaharjoitteet, mutta myös liikkuvuuden parantaminen tai ylläpito sekä tasapainoharjoitteet kuuluvat tunnin sisältöön fysioterapeutin käsittelyssä. Tule antamaan oma panoksesi äijämenoon.

(To) Lihashuolto rullaillen: Kehonhuoltotunti lihaskalvoja muokkaavan rullan avulla. Välineenä uudenlainen hierontarulla ja harjoitusväline, jonka kehittynyt pintarakenne tarjoaa uudenlaisia hierontaelämyksiä. Rullan kanssa harjoittelu helpottaa lihaskireyttä, parantaa liikkuvuutta, nopeuttaa palautumista ja parantaa lihasten hapensaantia ja verenkiertoa.

(Su) Show dance nuoret: Tunti on menevä ja hauska tunti, jossa nuorten hittibiisit antavat rytmin liikkeelle. Tunnilla tanssitaan paljon ja tehdään sitä tukevia harjoitteita tanssintekniikan avulla (show, jazz, baletti). Tule rohkeasti kokeilemaan paikan päälle ja löydä itsesi tanssin mahtavasta maailmasta.

(Su) Jazz and show: Tunnilla yhdistyvät, vaihtelevat ja sekoittuvat show- ja jazz-tanssi. Koreografioiden lisäksi tunnilla tehdään lihaskuntoa, joten hikikarpalot ja hengästyminen on taattua. Ota mukaan juomapullo, treenitossut, reipasta mieltä ja pilke silmäkulmaan.

(Su) Hip hop: Ota mukaan kengät ja positiivinen mieli. Anna biitin viedä itsesi hip hopin makeaan maailmaan. Tunti soveltuu kaikenikäisille hip hopin harrastajille.

(Su) All-Star Crew Esiintyvä ryhmä: Suljettu tunti esiintyvälle ryhmälle.

Share
AssiAikataulu